Industri
1/8

Inom industri segmentet arbetar vi framför allt med metodutveckling inom kvalitetssäkring, där vi hjälper till som rådgivare och konsulter i samband med inköp eller konsultation av beröringsfria 3D skannings tjänster eller produkter.

Vi har specialiserat oss på reverse engineering av produkter till den tillverkande industrin. Skicka ditt punktmoln eller mesh till oss så omvandlar vi din scan-data till en konstruktions eller design modell i det filformat du behöver. 

 

Vill du veta mer? Skicka en förfrågan eller ring oss direkt på 0300-12012

Tjänster inom: 3D Scanning - 3D Printing - Laserskanning

Upptäck hur 3D Scanning kan hjälpa din tillverkning och industriella verksamhet.

 

Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, kan du förbättra din noggrannhet och effektivitet och få mer gjort på kortare tid genom 3D-scanning.

 

Projekten kan omfatta stora produktionsanläggningar, små produkter eller formsprutade detaljer, våra 3D Scanning tjänster står helt i en klass för sig. Vi arbetar med den senaste utrustningen och har mer än 25 års erfarenheten att leverera de resultat du behöver från 3D Scanning.

3D Scanning - Tjänster för: Produktionsanläggningar, Fabriker, Byggnader

Vi är specialister och oberoende konsulter inom 3D Scanning. Vi laserskannar/3D Skannar de flesta industriella miljöer, vårt team har under åren arbetat i kraftverk, livsmedelsfabriker, olje- och gasanläggningar mm.

 

Vi kan hjälpa er med:

 

- 3D skanna era anläggningar

 

- Skapa fabrikskoordinatsystem

 

- Ta fram sektionsplaner och byggnadslayouter

 

- 3D modellering - hela eller delar av den modellering som efterfrågas

 

- Export i kundens lokala filformat ex. Catia, ProE/Creo, Inventor, SW

 

- Inmätning av robotar och maskiner

Reverse Engineering Tjänster - Från punktmoln till 3D Modeller eller CAD

Stort eller litet, vi skannar allt. Oavsett om det är en grov gjutning, formverktyg, eller skulpterade konstverk, kan vi 3D skanna din produkt på plats, hos oss eller skicka in ditt punktmoln så modellerar vi efter det.